Termeni si Conditii

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Administratorul www.shisha-narghilea.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil utilizatorii. Prin urmare sunteti rugat sa recititi in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Comenzile

Comenzile se pot realiza in 2 moduri:

1. Prin comanda electronica:

  • necesita crearea unui cont pe site.
  • fara cont, doar prin completarea datelor de facturare (nume, prenume, adresa de livrare, cod postal, numar de telefon, adresa de e-mail)

2. Prin comanda telefonica.

Plata si livrarea

Livrarea produselor se face prin curier.

Transportul este GRATUIT în condiţiile în care valoarea totală a achiziţiei depăşeşte suma de 300 lei.

În cazul în care valoarea cumparaturilor este mai mică decât suma amintită, costul transportului va fi afisat inainte de finalizarea comenzii.

In cazul in care comezile se efectueaza telefonic, costurile de transport vor fi suportate intergal de catre client.

Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi sărbătorile legale.

Plata se face în sistem ramburs şi se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.